Va fi Melania Trump o viitoare First Lady tradiţională?

0
Melania
Sursă foto: M6info
A treia soţie a lui Donald Trump, Preşedintele ales, Melania Trump este o prezenţă destul de atipică pentru Casa Albă. Totuşi, deşi este singura Primă Doamnă care a pozat nud, ea încearcă să afişeze o postură tradiţională.

Născută în afara teritoriului Statelor Unite, mai precis în Slovenia, Melania este un ex fotomodel care a crescut într-un apartament modest dintr-o localitate din apropiere de Sevnica (Slovenia), în fosta Republică Socialistă Federativă Iugoslavia (R.S.F. Iugoslavia).

Ea se prezintă, la fiecare ieşire publică alături de soţul ei, elegantă şi zâmbitoare, într-o continuă antiteză faţă de acesta. La cei 46 de ani ai ei, ex-manechinul sloven este discret, liniştit şi evită să se implice în scandaluri.

Pe tot parcursul campaniei lui Trump, care este cu 24 de ani mai în vârstă decât ea, Melania s-a ţinut departe de conflicte, devenind chiar avocat al „valorilor americane, gentilețe, onestitate, respect, compasiune, generozitate”.

După ce și-a început cariera de model la Milano și Paris, s-a mutat la New York în 1996. După cinci ani a obținut rezidență permanentă și în 2006 a devenit cetățean american. Melania s-a arătat reţinută în a vorbi despre viaţa personală a cuplului prezidenţial, însă a criticat tonul dur folosit de Donald Trump pe parcursul campaniei.

„Amândoi suntem foarte independenți. Eu îl las să fie cine este și el mă lasă să fiu cine sunt. Nu încerc să îl schimb, este adult. El cunoaște consecințele. Eu îi spun părerea mea de multe, multe ori”, a spus ea în februarie, în cursul unui interviu pentru CNN.

Businessman-ul nu conteneşte cu laudele la adresa celei de-a treia soţii a sa, prezentând-o întotdeauna ca fiind o „o mamă impresionantă, o femeie incredibilă”.

Melania Trump nu este primul fost manechin prezent la Casa Albă. Înaintea sa au mai fost Pat Nixon, soţia lui Richard Nixon și Betty Ford, soţia lui Gerald Ford.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here