Uber lansează o cursă cu avionul până la mare, biletul costă 500 de lei

0

Utilizatorii Uber vor putea comanda în aplicaţia UberJet o cursă cu avionul până la mare, sâmbătă, 18 iunie.

Compania în colaborare cu Regional Air Services va opera zboruri din Bucureşti, Băneasa, cu aterizare pe aeroportul din Tuzla, lângă Constanţa

„Misiunea noastră este să facem mobilitatea urbană la fel de accesibilă precum apa curentă. Şi, pe parcurs, să oferim puţină magie utilizatorilor noştri. Cu UberJET poţi ajunge până la mare în doar o oră, dar, mai mult decât atât, poţi să apeşi un buton şi să comanzi o experienţă de neuitat, la înălţime”, a spus Nicoleta Schroeder, general manager al Uber România.

Costul unei curse este de 500 lei de persoană.

Compania americană Uber, care a lansat pe plan global servicii de transport care concurează cu cele clasice de taxi şi care sunt furnizate de proprietari de auto­turisme care preiau comenzile şi sunt plătiţi cu ajutorul unei aplicaţii pentru smart-phone-uri, este prezentă pe piaţa din România, în Bucureşti, din februarie 2015 cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Regional Air Services este o companie aeriană înfiinţată în 1998, printre primii operatori privaţi în aviaţia românească.

Compania deţine, totodată, primul aeroport cu capital integral privat din România. Acesta a ocupat în anul 2015 locul al patrulea în topul aeroporturilor din România în ceea ce priveste numărul de mişcări de aeronave (aterizări/ decolări) şi numărul 10 din 18 iîn ceea ce priveşte volumul traficului de pasageri.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Pixabay

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here