Trufășilă Miruna Elena, fondatoarea companiei True Software Technologies: Cu puțină ambiție și perseverență, am și reușit să pornesc

Trufășilă Miruna Elena este fondatoarea companiei True Software Technologies. Viziunea sa a venit în urma unui citat descoperit întâmplător – “Be the senior you need when you was junior”. Așa a apărut dorința de a ajuta la digitalizarea și eficientizarea afacerilor, dar și pe tinerii care au nevoie să dobândească experiență la început de drum.

C&B: Prezintă-ne compania și activitatea ta!

Trufășilă Miruna Elena: True Software Technologies este o companie de dezvoltare software care oferă servicii de înaltă calitate, cu o mare dorință de dezvoltare continuă, dar și de îmbunătățire a calității produselor, fiind mereu la curent cu noutățile din lumea IT. Am ales să înființez propriul business, din pasiune pentru programare si dezvoltare profesionala. Se întâmpla acum trei ani și jumătate și sunt foarte bucuroasă că am făcut acest pas. Sincer, la început nu știam dacă voi reuși, dar am mers pe premisa „Nu riști, nu câștigi!”. Totul pare foarte greu la început însa cu puțin efort, multă ambiție și cu pasiune, totul merge minunat.

C&B: Ce faci acum, are legătură cu ce îți doreai să ajungi în copilărie?

Trufășilă Miruna Elena: În general, majoritatea copiilor își doresc să fie medici, polițiști. Ei bine, eu mi-am dorit, Încă de atunci, să ajung să pot coordona oameni și să am propriul business – nu știam atunci în ce domeniu, toate păreau interesante. Mulți ani mai târziu, cu puțină ambiție și perseverență, am și reușit să pornesc unul, chiar dacă nu știam exact ce o să fie mai departe.

C&B: Te rog să numești trei principii după care te ghidezi!

Trufășilă Miruna Elena: Sinceritate, corectitudine și promptitudine – sunt principalele principii de la care nu mă abat. Da, mai există cazuri în care ne decalăm cu termele, din varii motive, dar mereu ducem totul până la final, așa cum ne-am asumat.

C&B: Pandemia și războiul ți-au afectat activitatea?

Trufășilă Miruna Elena: Nu pot spune că pentru mine criza a avut un impact negativ sau pozitiv. Aș putea spune că, cel puțin începutul războiului, ca pentru toată lumea, ne-a făcut să stăm cu sufletul la gură și să nu ne mai concentrăm 100% pe business, dar ușor ușor am reintrat în normal.

C&B: Care a fost cea mai amuzantă situație în care te-ai aflat, legată de activitatea ta?

Trufășilă Miruna Elena: Cred că, una dintre cele mai amuzante situații, a fost în momentul în care am reușit să am primul client. Stăteam de vorbă cu un prieten și încercam să aflu de la el, cât mai multe despre prețurile din piață, pentru că el avea deja de jumătate de an businessul. Ei bine, în momentul în care l-am întrebat cum calculează el prețurile , răspunsul lui a fost unul destul de funny, “încerc să nu ies pe gaură, pentru ca omul vrea ieftin, complex și, dacă se poate ieri”, iar atunci am stat puțin pe gânduri și am replicat: … în ce m-am băgat?! :)))

C&B: Încerci un sfat pentru cei aflați la început de drum sau indeciși?

Trufășilă Miruna Elena: Sfatul meu, pentru toți cei care își doresc să intre în lumea asta, ar fi să încerce, să nu se dea bătuți și, mai ales, să nu asculte “gurile rele” care întotdeauna te demotivează –  să își urmeze feeling-urile și să facă tot ce cred că e mai bine pentru ei.

C&B: Cum vezi Piața din România?

Trufășilă Miruna Elena: Din păcate, în România există discrepanțe destul de mari între oameni, cei care știu ce vor și sunt conștienți că dorințele lor costă timp și bani … și cei care cred că tot ce facem noi în domeniul IT este să stăm la un birou și să luăm bani mulți uitându-ne la un calculator. Din fericire, oportunități există pe piața din România, dar mereu e loc și de mai bine.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole