Susanna Tusa este noul Director General și Vicepreședinte al Nokian Tyres România Operations

Susanna Tusa a fost numită Director General și Vicepreședinte al Nokian Tyres România Operations. Ea va coordona și proiectul construcției fabricii din Oradea. În această primăvară, Nokian Tyres a inaugurat începerea construcției primei fabrici de anvelope cu emisii zero de CO2 din lume, în orasul Oradea. Conform planurilor companiei, fabrica va începe să producă primele anvelope în a doua jumătate a anului 2024, iar producția comercială de anvelope este programată să înceapă înceapă prima parte a anului 2025. Fabrica va angaja aproximativ 550 de persoane. 

Susanna Tusa are o experiență profesională vastă în cadrul Nokian Tyres și a ocupat, de-a lungul anilor, mai multe funcții cheie. Între 2008 și 2020, a lucrat în calitate de consilier general al grupului, după care a fost responsabilă de activitatea lanțului global de aprovizionare. Din 2022, Susanna a coordonat începerea activităților de subcontractare a fabricării anvelopelor pentru autoturisme, inclusiv selectarea partenerilor și gestionarea negocierilor acordurilor comerciale. În calitate de Director General al operațiunilor din România și totodată coordonator al proiectului construcției fabricii, începând cu luna septembrie, responsabilitățile sale includ implementarea operațiunilor Nokian Tyres în România, precum și conducerea grupului local de management. Susanna își va desfășura activitatea în Oradea.

Îi urăm succes și îi mulțumim pentru această oportunitate, oferită de compania pe care o reprezintă, pentru 550 de români și pentru economia națională.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole