Statul îți dă bani să-ți dezvolți afacerea. Ce trebuie să faci să pui mâna pe ei

Ministerul Finanțelor Publice primește cereri, în perioada 12-23 iunie 2017,  pentru finanțarea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, în baza H.G. nr. 332/2014.

Există însă și o condiţie pentru a obţine finanţare este ca firma să creeze minimum 10 noi locuri de muncă dintre care minimum trei locuri de muncă să fie ocupate de lucrători defavorizaţi. Investitorii sunt obligați să păstreze joburile cel puțin cinci ani, în cazul companiilor mari şi trei ani dacă sunt IMM-uri. Mutarea investiției într-o regiune altă regiune poate atrage revocarea acordului pentru finanţare şi recuperarea ajutorului de stat acordat.

„Cererile de acord pentru finanțare, însoțite de documuntele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se transmit prin poștă sau servicii de curierat, cu solicitarea confirmării de primire, sau se depun la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice, str. Apolodor, nr.17, sector 5, București, menționându-se pe plic: ”Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014”.

Ministerul Finanțelor Publice va face public rezultatul procesului de selecție în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data închiderii sesiunii de depunere.

Pentru întreprinderile selectate Ministrul Finanțelor Publice finalizează a doua etapă de evaluare în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data la care întreaga documentație este completă, conform prevederilor schemei de ajutor de stat.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole