Samsung nu va face concedieri in Vietnam si preconizeaza o crestere a exporturilor

0
Sursa foto: TechnoBezz
[Total: 0    Average: 0/5]

Compania Samsung asigura ca nu va face concedieri in Vietnam, desi subsidiara a fost cea care producea modelul Note 7. Mai mult, in pofida riscului de explozie a bateriei phabletei, compania asigura ca valoarea exporturilor in Vietnam va creste considerabil fata de anul trecut.

„Incidentul cu modelul Note 7 nu va afecta semnificativ exporturile noastre în 2016; de fapt ne așteptăm la o majorare a acestora”, se arată într-un comunicat al Samsung Vietnam.

Samsung Electronics are aproximativ 110.000 de angajati in Vietnam si o investitie combinata de aproximativ 7,5 miliarde de dolari.

Samsung Electronics Co Ltd este un important investitor in Vietnam, o tara cu forta de munca ieftina, alaturi de alte branduri cunoscute, precum Microsoft, Intel, Canon, Sony Corp si LG.

Problemele cu bateria phabletei Note 7 risca sa ii afecteze reputatia grupul sud-coreean, care se confrunta cu o concurenta imensa din partea Apple pe segmental high-end si cu o concurenta la fel de mare din parte rivalilor chinezi pe segmental telefoanelor ieftine.

Mai mult, miercuri actiunile Samsung de la Bursa din Seul au scazut cu 0.65%, dupa ce marti au inregistrat cel mai mare declin inregistrat de companie din ultimii 8 ani.

Gigantul a anuntat marti oprirea fabricarii de telefoane Galaxy Note 7, din motive de siguranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here