REZULTATE BREXIT: Preşedintele BCE, înainte de răsturnarea de situaţie din Marea Britanie: Suntem pregătiţi pentru o eventuală ieşire a Marii Britanii din UE

0

Banca Centrală Europeană este pregătită pentru „orice eventualitate” în gestionarea efectelor generate de potenţiala ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, declara preşedintele BCE, Mario Draghi, înainte de încheierea referendumului privind Brexitul, citat de site-ul ziarului Il Sole 24 Ore.

„Este dificil să anticipăm toate dimensiunile unui vot britanic favorabil ieşirii din Uniunea Europeană. Este greu de speculat şi rezultatul votului. Ideea centrală este că am făcut toate pregătirile necesare”, a spus Mario Draghi.

„Suntem pregătiţi pentru orice eventualitate, am făcut toate pregătirile necesare. Mesajul nostru este că ne concentrăm eforturile pentru ca Europa, casa noastră comună, să fie mai puternică”, a subliniat Mario Draghi.

Cu mai puţin de 70 de regiuni de anunţat, Marea Britanie pare că se îndreaptă spre ieşirea din Uniunea Europeană. Tabăra Leave are un avans de 4%, însă tradus în voturi înseamnă aproape un milion de britanici în plus.

Sursa: Mediafax

Sursa: Pixabay

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here