Oradea si Sibiu in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene

0
Oradea si sibiu
Sursa foto: Oradea Travel

Este primul an in care Romania are doua orase, Oradea si Sibiu care se situeaza in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene care merita vizitate in anul 2017. Clasamentul a fost realizat de trivago.ro.

Oradea ocupa pozitia a saptea, cu un pret mediu de cazare de 193 de lei/noapte. Este pentru prima data cand orasul vestic intra in acest top, fiind o surpriza pentru toata lumea.

Sibiu s-a incadrat in acest top si anul trecut, insa pe o pozitie mai buna. Orasul a scazut de pe locul 6 pe locul 10, avand anul acest pretul mediu pentru o camera dubla de 220 de lei/noapte.

Prima clasata este una dintre cele mai incarcate de istorie destinatii ale Bosniei si Hertegovinei, orasul Mostar. Este a doua oara in ultimii trei ani cand orasul se situeaza pe locul intai. Centrul istoric al Mostarului este inclus in patrimoniul UNESCO. Pretul mediu pentru aceasta destinatie este de 193 de lei/noapte

La o diferenta foarte mica se situeaza doua orase cu acelasi punctaj obtinut: Novi Sad din Serbia si Veliko Tarnovo din Bulgaria. (184 de lei/noapte, respectiv 162 de lei/noapte).

Suzdal (Rusia), Levov (Ucraina), Eger (Ungaria) au obtinut locurile imediat urmatoare.

Oradea si Sibiu nu sunt singurele orase romanesti care se afla pe un loc bun in acest clasament. Brasovul s-a ridicat si el fata de anii trecuti, fiind pe locul 15.

Punctajul este obtinut din combinarea preturilor pentru o camera dubla/noapte cu opiniile utilizatorilor platformei Trivago. Lista cuprinde astfel numai destinatii care combina preturile accesibile, serviciile de calitate, patrimoniu arhitectural deosebit, dar si posibilitati multiple de petrecere a timpului liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here