„Nocturnal Animals” vine în cinematografele româneşti

Filmul „Nocturnal Animals”/ „Animale de noapte” este un thriller de neratat, în regia şi după scenariul lui Tom Ford. După ce a fost distins cu Premiul Marelui Juriu la ediția 2016 a Festivalului de Film de la Veneția, thrillerul ajunge şi în România, pe 18 noiembrie, distribuit de RO IMAGE 2000.

„Nocturnal Animals”„Animale de noapte” (dramă, thriller/SUA/2016) o prezintă pe Susan Morrow (Amy Adams), un dealer de arta din Los Angeles, care duce o viaţă liniştită, dar neîmplinită alături de soţul ei, Hutton Morrow (Armie Hammer).

Filmul este practic o poveste într-o poveste. Viaţa protagonistei este perturbată întru totul de un pachet de la fostul ei soţ, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), cu care nu mai luase legătura de patru ani. Acesta îi trimite un roman dedicat ei, dar în care întâmplările sunt violente și devastatoare.

„Nocturnal Animals” este o poveste cutremurătoare despre o iubire trădată, filmată într-o stilistică impecabilă și cu un ritm cinematografic care deja l-a impus pe stilistul Tom Ford ca pe unul din cineaștii de urmărit.

Una dintre producţiile lui anterioare este „A single man”, un film care, vizual, este extrem de captivant. Scenele trec de la nuanţele reci de gri şi albastru inchis, la nuanţe calde, tonuri mai vesele, însă producătorul realizează trecerea de aşa natură încât este imposibil să nu te prindă în mrejele sale.

Nu mai vorbim de muzică, dominatoarea întregii „Nocturnal Animals”pelicule, care acoperă vocile aproape în întregime. Frumuseţea acestui lucru stă chiar în mimică şi în gestică, cele două elemente care fac trăirile spectatorilor mult mai intense.

„Nocturnal Animals” îşi are avanpremiera pe 16 noiembrie, urmând ca, de pe 18 noiembrie, filmul să fie prezent în toate cinematografele româneşti. Thrillerul reprezintă premiera săptămânii la cinema care te va ţine cu sufletul la gură!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole