Napflix – platforma care te plictiseste pana adormi

Uneori, indiferent cat esti de obosit, corpul tau nu te lasa sa adormi. Pentru asta, doi spanioli au raspunsul: Napflix –platforma conceputa pentru a-i ajuta pe vizitatorii site-ului sa adoarma. Site-ul a fost lansat weekendul trecut si reda videoclipuri monotone si repetitive de pe Youtube.

Napflix “siesta video platform” face referire la celebrul post american cotat la Bursa, Netflix. Site-ul reuneste 60 de videoclipuri plictisitoare, cu subiecte precum fizica cuantica.

Naplix a devenit rapid viral, dupa cum precizeaza Victor Gutierrez de Tena, unul dintre co-fondatori. Ploaia care bate in geam, numaratoarea inversa timp de doua ore, opera, „Lacul Lebedelor”, documentare despre ursii panda, ori nunta regala din 1995 a Infantei Elena din Sevilla, toate aceste subiecte de filmulete s-au dovedit a fi folositoare pentru spanioli.

Ideea platformei le-a venit lui Victor (31 de ani) si lui Francesc Bonet (41 de ani) in timpul unui curs. Amandoi lucreaza in publicitate, insa site-ul nu a fost gandit cu o astfel de utilitate. Totusi, in urma succesului pe care lansarea l-a avut, co-fondatorii au in minte o strategie de marca si crearea unei comunitati de fani.

“Ideea a fost sa facem amuzamentul plictisitor”, a declarat Gutierrez de Tena pentru AFP. “Sunt destule filmulete pe Youtube pe care le-am putut selecta pentru a-i face pe oameni sa adoarma.”, a continuat el.

Spaniolii sunt bine-cunoscuti pentru siesta lor de dupa-amiaza. Se pare ca, in curand, intreaga lume va apela la Napflix, in detrimentul numaratului oilor.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole