Mulţumit de actuala tehnologie ?

Prima versiune Messenger a fost lansată în 1998, când Facebook şi Snapchat nici nu existau.

După ce sute de milioane de utilizatori au folosit această aplicaţie la acel moment, în iunie 2018, s-a făcut anunţul că începând cu luna ce urma, Zahoo urma să închidă serviciul de mesagerie. Noi servicii si aplicaţii au fost testate, neexistând la acel moment un înlocuitor imediat al Messenger-ului.

Yahoo încearcă revenirea pe piaţă printr-un chat care propune o abordare nouă, şi anume grupul de discuţii.

Pentru a face referire la o anumită categorie, se foloseşte simbolul care devine tot mai cunoscut şi utilizat, inclusiv în Instagram şi Twitter: hashtag-ul.

Un număr mai mare de persoane va putea participa la conversaţii pe un anumit subiect.

Aplicaţia cea nouă de la Zahoo se găseşte deja pe magazinele pentru Android şi iOS.

Pe de altă parte, Apple este aşteptat de oameni în multe ţări şi oraşe cu lansarea noilor modele iPhone 10s şi 10s Max. Se vor găsi de vineri în magazine peste tot în lume.

S-au format deja cozi pentru a putea fi primii care intră în posesia telefonului dorit. De pe seama acestei lansări, se găsesc persoane care căştigă câteva mii de dolari prin vânzarea locului lor la coadă.

Preţul telefoanelor va fi în jur de 1000 de dolari, iar locul la coadă, între 3800 şi 6000 dolari pentru primele 10 locuri, găsim scris într-o ştire pe digi24.ro.

Compania americană Apple produce şi ceasuri inteligente, acestea fiind prezente şi în cadrul lansării noilor telefoane inteligente cu dual sim. Producătorii stabiliţi de target pentru ceasuri sunt cu preponderenţă vârstnicii, datorită dispozitivul de monitorizare a sănătăţii mai complex.

Pentru a-şi facilita traiul, oamenii sunt dispuşi să plătească bine, investind în tehnologie de bună calitate şi durabilă, care îi ajută la rutinele zilnice, dar şi la serviciu.

Aşteptarea nu mai este un impediment, cât timp primesc ce îşi doresc.

Articolul precedent
Articolul următor

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole