Ministrul Liviu Pop cere inspectorilor școlari să verifice până la 1 decembrie situația tuturor elevilor

Ministrul Educației, Liviu Pop a solicitat luni, tuturor inspectorilor școlari  din București să verifice până la 1 decembrie situația elevilor din Capitală. Decizia ministrului Pop, vine în urma datelor obținute de minister de la SIIR (Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România) care arată că din trei milioane de elevi din învățământul obligatoriu, 10% au fost raportați ca exmatriculați anul anterior.

Ministrul Liviu Pop pare uluit de situație având în vedere că a punctat importanta acestui aspect. Totodată, el își dorește că până la 1 decembrie evaluarea inspectorilor să fie definitivată pentru a putea face o strategie clară de finanțare pentru anul viitor și de încadrare în tot ceea ce înseamnă  strategia Europa 2020.

In luna decembrie ministrul a menționat că tinde să facă un raport Parlamentului cu starea învățământului în anul școlar 2016-2017, așa cum niciodată nu s-a mai făcut.

Toate aceste declarații, ministrul Pop le-a făcut în cadrul prezentării Raportului privind starea învățământului din municipiul București pentru anul școlar 2016 — 2017  la care au participat directorii de unități de învățământ preuniversitar din Capitală.

 

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole