Ion Țiriac, președinte sau premier?

În ultimele luni am constatat o prezență accentuată, în media, a omului de afaceri Ion Țiriac. Aparițiile publice ale domniei sale au atins și puncte legate de economie, mediu politic și mediul social. Surprinzător, găsim povești cu președintele Băsescu și întâmplări din care rezultă ce se putea face în România. Dacă ne luăm după multitudinea de preluări și cross promotion, am putea spune că ni se pregătește ceva. Să se fi lăsat omul de afaceri convins să intre în politică? Dacă răspunsul este pozitiv, în ce poziție l-ati vedea pe omul de afaceri: președinte sau premier?

O posibilă candidatură la prezidențiale poate să aiba la bază imposibilitatea puterii de a scoate un candidat puternic și trendul dat de Donald Trump. Cum ați percepe candidatura lui Ion Țiriac la cea mai înaltă funcție în stat?

Un mare producător auto german, cunoscut pentru legăturile cu omul de afaceri român, și-a manifestat intenția de a deschide o fabrică în Moldova (regiunea românească). În plus, autostrada care trebuie să ajungă în regiune a țării noastre, este și ea motiv de dispută politică. Cum nu iese fum fara foc, așteptăm și salutăm implicarea în politică a omului de afaceri Ion Țiriac.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole