Încă o firmă se pregăteşte să intre în România. Va face peste 2.000 de angajări

0

O firmă care va angaja peste 2.000 de oameni în următorii trei ani se pregăteşte să intre pe piaţa românească, potrivit lui Marius Șcuta, director în cadrul companiei de consultanţă JLL Romania, care intermediază închirierea unui sediu pentru acestă firmă.

„Avem două proiecte, unul în ţară şi unul s-ar putea să apară în Bucureşti, care pot aduce peste 3.000 de locuri noi de muncă, dintre care 2.000 în ţară“, a declarat Marius Șcuta, national director, head of office department & tenant representation în cadrul JLL Romania, fără a preciza numele firmelor, scrie Capital.

Marius Scuta spune că tranzacţia de închiriere din afara Bucureştiului se va întâmpla „mai mult ca sigur“ şi că este vorba de aducerea în România a mai multor linii de afaceri ale acestei companii.

„Când vorbim de peste 500 de angajaţi pentru o companie nu este doar o linie de afaceri. Aceste tipuri de companii vin cu mai multe linii de afaceri: de la cercetare şi dezvoltare, la IT, activităţi de suport, financiar, HR. Când se mută sau se consolidează din mai multe ţări, companiile procedează în acest fel. Zonele de suport şi IT dau, însă, tonul“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here