Very Important Picnic 2016

Nu stim altii cum sunt, dar noi, cand ne gandim la Very Important Picnic, evenimentul pe care l-a organizat Vizitic Marketing la Palatul Ghica, cu ocazia lansarii editiei de primavara – vara a revistei VIP, intr-o seara perfecta de iulie, in compania unor oameni deosebiti, parca ne salta si acum inima de bucurie!

Daca tot ne-am simtit atat de bine impreuna la picnicul de anul trecut, ne-am zis ca ar trebui sa repetam experienta. De aceasta data, covorul rosu le-a purtat pe vedetele noastre catre o gradina domneasca, amplasata intr-un loc incarcat de istorie. Mai exact, este vorba despre gradina Palatului Ghica Tei, spatiul in care odinioara Dimitrie Grigore Ghica isi gasea relaxarea, devenit astazi unul dintre acele minunate locuri ascunse din Bucuresti, locuri care te ajuta sa te detasezi de timp si spatiu si sa evadezi din cotidian.

Ce s-a intamplat la Very Important Picnic? Am reusit sa demonstram ca miercurea poate fi o zi foarte placuta daca este petrecuta alaturi de cine trebuie. Printre invitatii nostri s-au numarat: Florin Dobre si Cristina Popirtac, Ionut Sava, Manuela Harabor, Silviu Biris, Mirela Vescan, Xonia, Michaela Platon, Zoli Toth, Crina Abrudan, Camelia Capitanu, Doinita Oancea, Jiulia Jianu, Florentina Opris, Diana Bart, Marian Cotoi, Oana Voiculet, Alexandra Calafeteanu, Alexandra Badoi, Bianca Taban si multi altii.

Maestrul de ceremonii, Gianina Corondan, a intretinut buna dispozitie intr-un mod spontan si a avut grija ca zambetele sa nu lipseasca de pe fetele invitatilor. Ne-am bucurat impreuna de sound-ul indie pop al celor de la We singing colours si de vocea lui Claudiu Sere, in timp ce ne-am delectate papilele gustative cu inghetata, sucuri naturale si alte preparate minunate. Ne-am distrat, am socializat, am importalizat amintiri frumoase si am acordat, asa cum ne-am obisnuit, premii pentru diverse categorii.

Iata lista completa a premiantilor serii:

  • Categoria FASHION BLOGGER: Ana Morodan. Premiul a fost oferit din partea partenerului nostru Amway;
  • Categoria PROIECT SOCIAL: Balul de la Castel, eveniment social oraganizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany. Premiul a fost primit de reprezentantele Fundatiei, Georgiana Vieru si Diana Cristea;
  • Categoria FILM: Alina Grigore (Ilegitim). Premiul pentru debut in scenaristica a fost acordat de sponsorul nostrum Sophia;
  • Categoria SPORT: Echipa Nationala de Rugby a Romaniei. Premiul a fost oferit de partenerul nostrum Profructta si ridicat de catre managerul echipei, domnul Horatiu Bargaunas;
  • Categoria MODA: Arthur Dinu (brandul Marie Ollie). Premiul a fost oferit de unul dintre partenerii nostri;
  • Categoria MUZICA: Maria Radu. Premiul a fost oferit de unul dintre partenerii nostri;
  • Premiul SPECIAL: Nationala Artistilor Fotbalisti. Premiul a fost oferit de partenerul nostru Strongbow.

Totodata, in cadrul evenimentului, si-a facut debutul in lume Revista FPM, publicatie care ne va furniza semestrial ultimele tendinte in materie de fashion, make-up, hairstyling, designeri romani si evenimente de neratat. Mai multe detalii si galerie foto AICI!

Multumim sponsorilor si partenerilor nostri: Palatul Ghica Tei, Strongbow, Mega Image, Kika, Profructta, La Strada, Restaurantul Cervo, Casa de vinuri – 1000 de chipuri, Amway, Clinca Centro Italiano di Implantologia, Casa de flori, Salon Nomasvello, Sound Pro, BestAL si Top Line.

 

Articole asemănătoare

Ultimele articole