Flash interviu cu Vasilica Zuld, Director General Snap-on România

Vasilica Zuld, Director General Snap-on România, este o persoană echilibrată, sociabilă și inovativă, pentru care profesionalismul și integritatea reprezintă bazele succesului. Vasta experiență în managementul operațional a ținut-o pe Vasilica mereu ancorată în domeniul IT, fiind tot timpul la curent cu tendințele pieței. Mereu acolo, pentru oamenii cu care lucrează, a reușit să se păstreze aproape și să dea un sens la ce înseamnă “human touch”. Adaptabilitatea la situații și oameni este ancora sa în realitate.

C&B: Care a fost cea mai mare dorință legată de activitatea profesională?

Vasilica Zuld: Dintotdeauna mi-am dorit să lucrez cu oamenii și să ofer comunității ceva înapoi, drept mulțumire, pentru tot ce am învățat. De-a lungul timpului, am fost direct responsabilă de creșterea companiilor și buna funcționare a strategiilor dezvoltate pentru acestea. Toate pozițiile ocupate în timp, au ajutat la dezvoltarea mea atât profesională, cât și personală. În general, lucrurile se întâmplă firesc și natural, astfel că toată pregătirea și munca mea au adus cu sine oportunități de a ocupa roluri de Top Management (n.r. HR Director, Director Executiv). În prezent sunt Director General al Snap-on România.

C&B: Odată cu schimbarea rolurilor, ați fost nevoită să va schimbați și propria viziune?

Vasilica Zuld: Nu. Viziunea mea a rămas aceeași de-a lungul timpului și s-a concentrat asupra ajutorului pe care pot să îl ofer celor de lângă mine, personal și/sau profesional.

În ultimii ani am învățat cum să stabilesc un echilibru sănătos între viața personală și  cea profesională, iar asta îmi oferă mai multe împliniri pe ambele planurile.

C&B: Cine este Snap-on România?

Vasilica Zuld: Snap-on România este o companie de produs, recunoscută ca provider de aplicații software complexe, ce deservesc business-ul Snap-on la nivel global. 

C&B: De ce în România?

Vasilica Zuld: Colaborarea Snap-on cu inginerii din România continuă de peste 16 ani, în diferite setup-uri. Nivelul ridicat de expertiză al inginerilor români a fost și este principalul motiv pentru care Snap-on a decis să deschidă propriul engineering center în România, în august 2021.

În aproximativ un an și jumătate, Snap-on România a ajuns la peste 130 de angajați și numărul continuă să crească, având la bază o dezvoltare organică bazată pe nevoia business-ului.

Snap-on România, ca și centru de inginerie, ofera soluții business-ului propriu. Complexitatea business-ului și al proiectelor vine odată cu domeniile vaste de activitate pe care Snap-on le are. Industrii precum automotive, aviation and aerospace, collision, constructions and agriculture, electronics, heavy duty trucks and fleets, medical devices, military and defense, mining, oil and gas, power generation sau schools and students sunt doar câteva dintre cele mai importante industrii în care activăm.

Pe lângă complexitatea și provocările profesionale pe care le oferim în piață, ne dorim să oferim autonomie și flexibilitate oamenilor care ni se alătură. Conform trendului actual, fiecare dintre colegii noștri are posibilitatea să lucreze de oriunde din țară.

C&B: Ce considerați că este definitoriu pentru  Snap-on?

Vasilica Zuld: Într-o lume instabilă, Snap-on dă dovadă de încredere, echilibru și continuitate de mai bine de 100 de ani, iar Snap-on România păstrează aceleași principii pe piața IT din România.

C&B: Ce sfat/sfaturi aveți pentru cei aflați la început de drum sau indeciși?

Vasilica Zuld: O să încerc să le enunț pe cele în care cred cel mai mult. Fă ceea ce îți place și încearcă să fii cel mai bun pe ramura pe care ai ales-o! Recompensele nu o să întârzie să apară.

Atât timp cât pleci la drum cu preconcepții, cu siguranță te vei lovi de ele. Noi, oamenii, suntem cei care formăm o societate, o afacere sau o carieră. Muncește pentru ceea ce îți dorești! Dă-ți voie să greșești! Fii deschis la schimbare și învață mereu ceva nou!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole