Directorul UBER și-a dat demisia

0
uber

Travis Kalanick, co-fondatorul şi directorul general de la serviciul de rezervări de automobile UBER, şi-a anunţat miercuri demisia din funcţie, după ce investitorii companiei au făcut presiuni asupra lui, scriu jurnaliștii de la „New York Times”.

Informaţia a fost confirmată în mod oficial de un purtător de cuvânt de la Uber.

Cinci dintre principalii investitori de la Uber, inclusiv fondul Benchmark, i-au cerut lui Kalanick să demisioneze cât mai repede, considerând că Uber are nevoie de o schimbare de leadership, potrivit AGERPRES.

“Iubesc Uber mai mult decât orice altceva pe lume şi, în acest moment dificil din viaţa mea privată, am acceptat cererea investitorilor de a demisiona astfel încât Uber să poată să se concentreze pe construcţie în loc să fie distrasă de o nouă dispută”, a spus Kalanick pentru The New York Times.

Travis Kalanick, cel care în anul 2009 a fondat Uber, le-a transmis angajaţilor companiei săptămâna trecută că va renunţa la funcţia de CEO, însă această plecare trebuia să fie una cu caracter provizoriu, fiind legată de mai multe probleme personale ale acestuia.

Compania Uber a fost fondată în anul 2009 în SUA, iar în februarie 2015 a fost pusă în practică şi în România, în Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here