Misiune

Careers & Business definește omul de succes și povestea lui, fie că este vorba de specialist sau antreprenor. Creionăm profilul acestuia prin descrierea și analiza unor personalități autohtone și internaționale. Revista Careers & Business oferă informații de calitate pentru a educa cititorii și pentru a le oferi modele care să-i inspire în conturarea propriei cariere sau afacere. Orice poveste, orice experiență, pozitivă sau negativă, complexă sau simplă, trebuie să ne apropie de adevăr.

Viziune

Echipa din spatele acestei reviste crede în construirea unei societăți mai bune pornind de la modele veritabile, care au o poveste de succes în spate. Cu exemplele și cu cei interesați sperăm să construim o comunitate puternică care să păstreze și să dezvolte valori, experiențe și recomandări. Oferind cititorilor aceste povesti, sperăm să îi inspirăm în demersul lor de a construi ceva durabil, cu impact semnificativ pentru societate.

Valori

Activitatea noastra are la baza valori precum perseverență, egalitate, onestitate, schimbare, respect, angajament. Avem grijă ca toți cei pe care îi prezentăm în revistă să respecte aceste valori sau să să fie exemple de cum nu trebuie să fim. Construim o comunitate cu pași mărunți și valoroși, nu cu nume, cifre si profile seci și reci.

Echipa Careers & Business