joi, martie 28, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessDespre Blockchain și inovație, cu Viorel Fleșeriu, fondator Blockchain Alliance

Despre Blockchain și inovație, cu Viorel Fleșeriu, fondator Blockchain Alliance

Viorel Fleșeriu este pasionat de Blockchain, fondator Blockchain Alliance, cofondator al Casei de Comerț Balcanice și a Institutului Balcanic de Arbitraj. Combina cu succes lumea de business cu ultimele tehnologii. Este creatorul unei structuri internaționale care își propune să introducă tehnologia Blockchain către mase și instituții administrative guvernamentale. A fost de acord să ne împartășească din experiențele sale. 

Blockchain Alliance este o structură internațională unică de experți care conlucrează si acoperă întregul spectru de Blockchain cu scopul de a oferi soluții avansate și inovative de implementare a tehnologiei. Ideea Blockchain Alliance s a născut din carența pieței de Blockchain unde până acum trebuia bătut la mai multe uși pentru a obține soluții diferite pentru marile proiecte, acestea nefiind conferite într-o simbioză. Introducerea conceptului de One Stop Shop în Blockchain rezolvă exact aceste lipsuri ale pieței, conlucrarea în echipă conferind avantajele unei arhitecturi stabile. Viața evoluează. Copilăria ne conferă farmec visând. Adolescența ne conferă satisfacție prin capacitatea de a pune visele în operă. Aspirațiile se schimbă odată cu evoluția. Evoluția atrage viziuni noi către care să aspiri. Farmecul punerii în practică a acestor viziuni ne dă puterea de a merge mai departe și de a inova. Știm cu toții că făcând ceea ce-ți place obții satisfacții profesionale.

Viorel Fleseriu
Viorel Fleseriu

Tehnologia Blockchain aflandu-se în stadiul copilăriei sale ne transformă viețile în mai bine, nefiind găsite încă aplicații negative. Cei care doresc să îmbrățișeze această tehnologie ar trebui să studieze bine orice pas pe care și-l doresc să-l facă, indiferent că facem referire la materia investițională sau catre alt obiect de activitate. Un studiu aprofundat de caz ne poate feri de multe dezamăgiri. Pentru obținerea satisfacțiilor se cere research. Ca mai apoi, să ne bucurăm de acestea. Raționalul cu sentimentalul duc o bătălie aparte aici. Conform potențialului imens creat în acest domeniu nou, sentimentalul își dorește să realizeze. Mare, mult si repede. Raționalul însă este cel care ne trântește cu biții pe pământ. Într-o știință fixă raționalul are întotdeauna dreptate. Să fie oare de bine?

Trăim vremuri complicate. Societatea este dominată de multe aspecte legate de vicii structurale. Poate suprarealist, dar tehnologia ne dă soluția. Blockchain ne conferă avantajele descentralizării, deschizând o nouă eră pentru Omenire.

Vă invit să ne descoperiți și altfel. Prin conferințe interne și internaționale sau să intrați în contact cu departamentele noastre de specialitate. Pentru cei care nu cunosc fenomenul poate parea ceva oznistic, însă lucrurile sunt foarte simple.

Blockchain este o tehnologie descentralizată creată si susținută de către utilizatori care permite tranzacții Peer to Peer, adică de la persoană la persoană fără posibilitatea intervenției arbitrare a unei a treia părți ( ex bănci, etc..) permițând și dezvoltarea de multe alte aplicații descentralizate.

Din Wikipedia aflăm că Blockchain a fost inventat de Satoshi Nakamoto în 2008, pentru a servi drept registru de tranzacții publice al unui bitcoin de criptocurrency. Invenția blockchain-ului pentru bitcoin a făcut-o ca prima monedă digitală să rezolve problema dublării cheltuielilor fără a avea nevoie de o autoritate de încredere sau de un server central. Designul bitcoin a inspirat și alte aplicații, iar blocurile care sunt citibile de către public sunt utilizate pe scară largă de către criptocuritate. Au fost propuse blocuri private pentru utilizarea în scopuri comerciale. Surse precum Computerworld au numit comercializarea unor astfel de blocuri fără un model de securitate adecvat „uleiul de șarpe”

 

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

2 COMENTARII

  1. Interesanta temă. Detalii ne poate da cineva ? Cat de sigura este varianta prezentată ? In realitate despre ce este vorba ? Despre investiții ?

Comentariile sunt închise.

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.