Daniel Robert Geantă, manager și asociat la Evergreen Concept: Îmi permite să gestionez mai bine timpul și viața.

Sunt Daniel Robert Geantă, manager și asociat la Evergreen Concept, o agenție de producție publicitară  pe care o conduc alături de asociatul meu. Reușim să acoperim un segment al acestei piețe prin servicii personalizate. Mi-am impus să cred, și cred despre mine, că pot să realizez tot ceea îmi propun. Dintotdeauna am avut așteptări mari de la ceeea ce pot face: la 24 de ani construiam deja o casă cu banii câștigați din publicitate. Acum sunt la fel, am în lucru câteva  proiecte personale și profesionale. Prietenii mă știu Dani. Sunt o fire sociabila și gata să urc pe bicicleta pentru o aventură, competiție, cauză sau relaxare.

Viziunea o aveam de mult și eu și asociatul meu cu care lucram împreună de mult timp în acest domeniu, doar că aveam statutul de angajați. Știți cartea Tânăr și Bogat de Robert Kiyosaki ? Așa și noi, când am simțit că este momentul, că nu mai putem duce un program rigid cu ședințe interminabile, cu tensiuni zilnice și frustrări nemăsurate am început această afacere. Era în vara anului 2011, iar în șase luni deja eram pe profit. Creșterea cifrei de afaceri a venit de  la sine, eram cunoscut în piața de publicitate din București ca un bun profesionist. Am păstrat și respectat standardele de calitate și  termenele de livrare, care sunt foarte importante în această afacere. Ne-am respectat atât clienții, cât și furnizorii. În prezent, sunt foarte mulțumit de formula afacerii pe care o conduc. Îmi permite să îmi gestionez mai bine timpul și viața.

Nu am reușit să mai scot și diplomatul

Când m-am angajat pentru prima oară ca agent de vânzări la o tipografie, ceilalți colegi ai mei, tot agenți de vânzări și ei, îmi dădeau sfaturi și spuneau că nu pot ajunge la marii jucători de pe piața din acea vreme (anul 1998). Consecința, eu țineam firmele mari și foarte mari. Am reușit să deschid multe uși, tocmai ale acelor clienți mari despre care mi se spunea că sunt intangibili. Am trăit experiențe de toate felurile. Una din ele, negativă dar și amuzantă a fost când mergeam la o întâlnire cu un client și eram în autobuz, îmbrăcat în costum și cu o geantă diplomat în mâna. Când am coborât, din cauza aglomerației din autobuz, nu am reușit să mai scot și diplomatul. Nu l-am recuperat și a trebuit să improvizez la întâlnire. Cred ca a fost un moment când trebuia să-mi demonstrez că pot să reușesc și atunci când viața îți joacă feste.

Dacă vrei, se poate!

Sunt obișnuit cu obstacolele, mai ales cu cele legate de piața pe care ne desfășurăm activitatea și societate. Mă ghidez după motto-ul: “Dacă vrei, se poate!” Cred că un antreprenor trebuie să dea dovadă de Perseverență și Seriozitate, indiferent de domeniul în care activează. Mai mult, trebuie să vedem lucrurile de sus, nu din interiorul lor. Cele mai bune decizii sunt atunci când ai o imagine clară și obiectivă.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole