Dan Tudorache: „Nu promit nimic altceva decat ceea ce stiu sigur ca pot sa fac!”

0

Dan Tudorache are o legătură emoțională cu Sectorul 1. Aici s-a născut, a fost botezat, a crescut și tot aici i-au fost înrădăcinate valorile care astăzi îi ghidează viața: onestitate, consecvență, hotărâre, moralitate, apropiere de oameni și cumpătare.

Candidatul la Primăria Sectorului 1 simte și înțelege nevoile cetățenilor, deoarece el însuși este de-al casei. În cei 52 de ani de existență, Tudorache și-a învățat bine casa, cu toate cele 1340 de  străzi și problemele acestora pe care le-a aflat, pe teren, în urma discuțiExperiența pe care a dobândit-o în ultimii ani, în administrația locală, dovedește faptul că are competențele necesare care să-i permită să lucreze pentru concetățenii săi. El a fost consilier în Primăria Sectorului 1 (perioada 2000 – 2004), consilier general al Municipiului București (perioada 2004 – 2007) și viceprimar în cadrul Primăriei Sectorului 1 (perioada 2008 – 2012).

În prezent, Dan Tudorache este deputat din partea PSD, în mandatul 2012 – 2016, vicelider al grupului politic din care face parte și secretar al comisiei de politică externă în Parlamentul României. El s-a înscris în PSD în anul 1999 și de-a lungul timpului a evoluat în cadrul organizației până la funcția de președinte al filialei de sector, același Sector 1, în interiorul căruia s-a desfășurat întraga sa viață.

Pentru că este atât de atașat de acest spațiu, Dan Tudorache a decis să candideze la Primăria Sectorului 1. Își dorește să le ofere oamenilor siguranță, confort și un trai mai bun.

Dacă i se va acorda încrederea necesară, Tudorache își va începe mandatul de primar prin a continua reabilitarea locuințelor. În acest sens, nu doar că va termina reabilitarea blocurilor, ci va începe și reabilitarea termică a caselor, un aspect neglijat până în prezent de administația locală.

Tot la capitolul reabilitare, Tudorache se va ocupa și de bijuteria uitată din parcul Bazilescu. Este vorba despre scoaterea din paragină a Teatrului de Vară „Nicolae Bălcescu”, lucru care va revigora viața cotidiană a locuitorilor din cartier și nu numai.

Locurile de parcare reprezintă, de asemenea, o prioritate. În prezent, acestea sunt insuficiente în Sectorul 1. Dan Tudorache a identificat mai multe terenuri virane pe care le va transforma în parcări supraterane.

Redeschiderea Pieței Amzei, considerată un reper și un strict necesar pentru locuitorii zonei, este o altă preocupare a lui Tudorache, care va avea în vedere și facilitati pentru comercianți, pentru ca aceștia să nu fie împovărați de plata chiriilor la locații.

„Aproape de oameni. Pentru oameni. Împreună cu oamenii!”

De asemenea, în calitate de primar al Sectorului 1, Dan Tudorache va face demersurile care se impun astfel încât, din bugetul Primăriei, să fie montate panouri fotovoltaice pe toate blocurile reabilitate și pe toate școlile din sector, pentru a scădea considerabil facturile la energie electrică.

O altă problemă pe care o va rezolva Tudorache este cea a creșelor. În prezent, în Sectorul 1, există doar trei creșe, situație care îngreunează întoarcerea la serviciu a părinților. Crearea unor instituții specializate, sigure, cu personal calificat, recrutat ca la carte, ar veni în sprijinul acelora care trebuie să muncească, dar nu au în grija cui să-și lase copiii.

Din dorința de a crea un spațiu sigur pentru locuitorii Sectorului 1, Dan Tudorache va avea grijă ca cetățenii să se simtă protejați oriunde s-ar afla și să știe că, în fiecare secundă, există cineva gata să intervină pentru a-i ajuta. De aceea, el consideră necesară dublarea numărului de polițiști locali pe cap de locuitor, adică va fi un polițist de veghe la 500 de oameni și nu la 1000 cum este în prezent.

Dan Tudorache mai are în plan un proiect grandios. El dorește înființarea unei săli polivalente, care să acopere nevoia tinerilor de a interacționa și de a desfășura activități precum sport, exprimare artistică și culturală. Astfel, tinerii vor fi ținuți la distanță de anturaje dubioase, droguri sau alte lucruri care le-ar putea face rău.

Dan Tudorache își mai dorește să  promoveze obiectivele turistice din Sectorul 1 si să rezolve problema salubrității.

Dan Tudorache consideră că este vrednic pentru a-i reprezenta pe locuitorii Sectorului 1,  deoarece are experienta, este ambitios, determinat și spune întotdeauna adevarul. De asemenea, el este un promotor al transparenței decizionale și bugetare. Mizează pe încrederea și votul locuitorilor pentru că cei mai mulți dintre ei îl cunosc și știu că este un bun administrator.

Dacă va fi ales primar, Dan Tudorache se anagajează că Sectorul 1 va rămâne primul între sectoarele Bucureștiului nu doar ca cifra!

Articol electoral!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here