Cum a ajuns „Doua Lozuri” de la 8,7 la 5,5 pe IMDb

Comedia romaneasca “Doua Lozuri”, care ii are pe Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol în rolurile principale, are un real succes in cinematografe, insa a fost victima unor glume in mediul virtual.

Inca din primul weekend al lansarii, comedia lui Paul Negoescu s-a dovedit a fi un real succes, avand incasari de 424.926 de lei si fiind vizionat de 28.182 de spectatori intre 7-9 octombrie.

In urma unei postari pe Facebook a lui Codin Maticiuc, nota de pe IMDB a scazut de la 8,7 la 5,5 in doar 24 de ore. Maticiuc, cunoscut sub numele de “Poponet”, neplacut de internautii romani, are un rol secundar in film, insa criticii de pe internet spun ca “si-a platit rolul”.

 „Astia suntem. «Doua Lozuri», cele mai mari note din cinematografe. Cinemagia, IMDb, n-are importanta, suntem numărul 1“, a scris Maticiuc pe Facebook.

Vlad Furtuna, unul dintre liderii unui grup de satira, a considerat ca „ar fi pacat daca nota de pe IMDb ar scadea vertiginos”. Astfel a indemnat toti urmaritorii lui sa voteze un punctaj scazut pe platforma online de filme: 800 de utilizatori au notat filmul cu 1.

A urmat o intreaga miscare a internetului, pornita de Dragos Bucur care a cerut intr-un video ajutorul tuturor prietenilor sai. De la bloggeri la artisti, precum Gojira sau Delia, i-au incurajat pe romani sa sustina filmul ramanesc, sa mearga sa vada filmul si sa voteze nota considerata de ei corecta pe IMDb.

Filmul s-a ridicat din nou, atingand acum 8,2, dupa 6,607 aprecieri.

„Dinel, Sile şi Pompiliu, cei trei protagonisti ai filmului, ajung în situatia disperata de a juca la Loto să facă rost de bani, iar lucrurile, aşa cum va asteptati, iau o turnura foarte amuzanta, care implica si aceasta Dacie 1300. Ne dorim sa atragem public din diferite categorii de varsta in cinematografe, ne dorim ca spectatorii sa rada, sa se bucure si sa plece cu o stare de bine din sala de cinema“, a declarat Dragos Bucur.

Comedia romaneasca a castigat mentiunea speciala a juriului la Festivalul de Film e la Zurich si a fost mentionata in numeroase publicatii straine de prestigiu, precum „The Hollywood Reporter“.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole