De ce CEO-ul de la Twitter nu a blocat niciodată pe nimeni pe reţelele de socializare

0

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, nu a blocat niciodată pe nimeni pe reţelele de socializare, cu toate că se întâmplă deseori să primească mesaje foarte urâte.

El crede că online-ul este un mijloc care face mult mai uşor dialogul chiar şi pe marginea unor probleme foarte serioase, aşa că preferă să citească ce postează oamenii şi să păstreze un contact permanent cu ei, potrivit Gândul.

Întrebat dacă s-a simţit vreodată sabotat sau agresat online, Dorsey a spus că, într-adevăr, i se întâmplă să primească personal plângeri şi reclamaţii din partea utilizatorilor.

În astfel de situaţii, cei mai mulţi dintre recurg la metoda simplă şi sigură de a bloca persoanele „incomode”. Jack Dorsey spune, totuşi, că niciodată nu a apelat la aceste mijloace.

„Nu am blocat niciodată pe nimeni. Vreau să văd ce spun oamenii şi chiar îmi doresc să am contact permanent cu ei”, a răspuns Dorsey.

Şi preşedintele american Barack Obama a adoptat aceeaşi strategie şi chiar a anunţat public acest lucru după ce un copil de 13 ani a pretins că Obama i-a blocat accesul la pagina sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here