Cei mai influenți jucători ai pieței energetice din Ucraina se vor întâlni la Kiev în perioada 24-26 septembrie

Revista noastră vă propune șă mergeți la un eveniment important, poate cel mai important din zonă pentru acest domeniu. În acest sens, am obținut de la organizatori facilități pentru cei ce doresc să participe. În perioada 24-26 septembrie 2019, la Fairmont Grand Hotel Kiev va avea loc evenimentul cheie al anului în sectorul energetic ucrainean – „Saptamana ucraineană a energiei  ’19 „. Organizator – A7 CONFERINȚE. Partener de investiții – A7 CAPITAL. Transportator oficial – Turkish Airlines. Partener al discuției de grup – GOLAW. Partener – YouControl. Susținută de Asociația ucraineană de energie eoliană și Asociația Bioenergie din Ucraina.

De peste trei ani, evenimentul aduce în același loc trei importante forumuri ucrainene și principalii jucători din energie:

– IV „Forumul ucrainean de investiții în petrol și gaze” 19 ” 24 septembrie

– IV „Forumul ucrainean pentru energia regenerabilă” 19 ” 25 septembrie

– IІ „Forumul cooperatist pentru locuințe ucrainene” 19 ” 26 septembrie

Data: 24-26 septembrie 2019

Locație: Fairmont Grand Hotel Kiev, Ucraina

Înregistrare: www.a7conf.com/uew  Nu uitați să menționati codul promo CAREERS19 pentru un discount de 10 %

În 2019, direcțiile prioritare ale dezvoltării energiei ucrainene vor fi securitatea energetică, eurobondul și separarea sistemului de transport de gaze. Ca aproape o treime din resursele energetice, Ucraina consumă în detrimentul gazelor naturale. În cadrul noilor licitații de gaze naturale, va fi invocată o nouă condiție obligatorie pentru investitor: o persoană juridică din Ucraina cu funcționari care nu sunt sancționați. La începutul lunii decembrie 2018, primele zece zone de licență pentru petrol și gaze au fost scoase la licitație, termenul limită de depunere a propunerilor va fi la 5 martie 2019, iar licitația va fi programată la 6 martie 2019. În plus, sunt intențiile de a pune în aplicare alte 20 de licențe de petrol și gaze. O astfel de vânzare în masă de loturi în Ucraina va avea loc pentru prima dată. Datorită urgenței subiectului, primul forum al săptămânii energetice va fi Forumul ucrainean pentru investiții în petrol și gaze, care va discuta în mod tradițional piața petrolului și gazului din Ucraina, dezvoltarea și integrarea sa în UE.

Sursele regenerabile de energie devin mai populare în Ucraina. Începând cu 1 ianuarie 2019, Ucraina generează 2239 MW de energie regenerabilă: capacitatea tuturor instalațiilor eoliene este de 533 MW, energia solară – 1389 MW, bioenergia – 97 MW. Experții stabilesc punctele cheie pentru dezvoltarea de proiecte de investiții viitoare – este ieftinirea proiectelor și accelerarea implementării proiectelor datorită unei mari concurențe. Licitațiile, o creștere a numărului de stații și alte probleme vor fi discutate în mod tradițional la al doilea forum al Săptămânii ucrainene a Energiei, Forumul Energiei Renegabile din Ucraina, care va analiza în detaliu energia eoliană, energia solară și bioenergia.

Eficiența energetică este, fără îndoială, relevantă pentru Ucraina, dar nu numai în sens larg, ci și pentru fiecare clădire individuală. Problemele de izolare a caselor sunt angajate în mod activ în asociația de coproprietari de clădiri cu mai multe apartamente. În prezent, numărul de condominiums în Ucraina este de 33 mii de unități, care este de 2,5 ori mai mult decât în ​​2014, în conformitate cu ministrul Dezvoltării Regionale, Construcțiilor și Locuințelor și Servicii Comunale Gennadiy Zubko. În ceea ce privește izolarea clădirilor, 77,5% din clădirile rezidențiale cu mai multe apartamente și 77,7% din spațiile nerezidențiale sunt dotate cu contoare de energie termică. Datorită interesului din ce în ce mai mare pentru conceptul de ACMH, Forumul pentru cooperare ucraineană privind locuințele va avea loc pentru a doua oară, în care vor fi adunate ACMH, membrii consiliului de administrație și membrii grupurilor de inițiativă.

Mai multe detalii:  www.a7conf.com/uew

Partener de investiții – A7 CAPITAL. Transportator oficial – Turkish Airlines. Partener al discuțiilor în grup – GOLAW. Partener – YouControl. Susținută de Asociația ucraineană de energie eoliană, Asociația Bioenergie din Ucraina. Informații generale partener – RBC-Ucraina. Partener de știri generale – Interfax-Ucraina. Radio-partener general – Radio Voice of the Capital. Exclusiv partener TV – Primul canal TV de afaceri. Parteneri media internaționali: revista Renovaveis, UBN, PvEurope, Business1, ENF. Parteneri media: Liga.net, „Novoje vremia”, Focus, Jurnal de afaceri, Energobusiness, revista „Ecologia întreprinderii”, Elektrovesti.net, ProfBuild, revista „Echipamente și instrumente pentru profesioniști”, AW-Therm, Znaj, Politeka, Terminal , BuildPortal, Revista Careers & Business Susținută de: Camera de Comerț Americană, Postul Kiev, Consiliul Antreprenorilor din cadrul Cabinetului de Miniștri al Ucrainei și alții.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole