Asociația pentru Educarea și Integrarea Tuturor organizează Balul Anului, conferință dansantă de atragere de fonduri denumită „Dansează, donează și salvează”, duminică, 11 decembrie 2022

VĂ AȘTEPTĂM la evenimentul ANULUI!

Asociația pentru Educarea si Integrarea Tuturor (“APEIT”) are deosebita plăcere să vă invite la Balul Anului, conferință dansantă de atragere de fonduri denumită „Dansează, donează și salvează”, ce va avea loc duminică, 11 decembrie 2022 între orele 12:00-20:00, în sistem hibrid (fizic și online), la Hotel Radisson Blu, sala Atlas, pe calea Victoriei nr 65, București. Evenimentul va fi transmis și în media.

Accesul se face DOAR pe baza de donatie, incepand de la 250 lei, pe acest link: https://donate.stripe.com/6oEaGg0Kg1Bu1C828d

Vă veți distra dar puteți ajuta în același timp! Evenimentul va avea un format unic, unind oameni speciali din diferite domenii, de la antreprenori de mare success, la speakeri și traineri de viață și business, oameni politici, vedete, medici și psihologi. Scopul este salvarea Centrului de educație pentru viață Arima, primul centru care a angajat în mod direct adulți cu autism în cadrul brutăriei atașată centrului dar și pentru proiectul nostru principal “Campusul Integrării Sociale”, proiect destinat integrării sociale și profesionale pentru persoanele cu dizabilități si celor proveniți din centre de plasament.

Despre scopul evenimentului:

Este un proiect unic în România, ce va creea mii de locuri de muncă pentru persoane cu handicap sau defavorizate, și se va autosusține într-un timp foarte scurt.

Pentru parteneriat media sau detalii va rog mail la Asociatia.apeit@gmail.com

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole