Antreprenor la 19 ani: raiul ciocolatei într-o shaorma

Pentru cei care oscilează între mâncarea de tip fast-food şi dulciuri, un tânăr timişorean a găsit soluţia: Choco-Kebab-ul. Ionuţ Gheorghescu are doar 19 ani şi se poate numi antreprenor cu acte-n regulă. Tânărul a deschis prima shaormerie dulce din Timişoara, unde clienţii îşi pot fabrica singuri o shaorma diferită… cu ciocolată.

Sâmbătă, în Piaţa Libertăţii din Timişoara a fost inaugurată inedita shaormerie. Conform Mediafax, ideea de afacere a tânărului a venit din dorinţa acestuia de a nu lucra pentru alţii, iar investiţia pentru Choco-Kebab se ridică la 20.000 de euro. Tânărul a absolvit în urmă cu un an liceul, iar în prezent este student la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

“Am căutat pe Internet o idee nouă de afacere şi am descoperit din greşeală asta, mi s-a părut foarte interesantă. Am început cu un buget de 10.000 de euro, deoarece am dorit să merg pe insule comerciale, în mall-uri, dar până la urmă am ajuns să amenajez un spaţiu, care m-a făcut să dublez investiţia. Părinţii mei au dorit să-mi cumpere o maşină şi am decis să nu o cumpăr, ci să-i investesc în această afacere, pentru că visul meu e să nu lucrez pentru alţii”, a declarat Ionuţ Gheorghescu.

choco-kebab
Sursă foto: Mediafax

La Choco-Kebab, lipia obişnuită de la shaorma este înlocuită cu o clătită pufoasă, carnea cu ciocolata răzuită, cartofii prăjiti cu fructe proaspete precum banane, kiwi sau căpşuni, iar sosurile cu frişcă sau toppinguri dulci. Clienţii au posibilitatea de a-şi fabrica singuri propriul desert, deoarece shaormeria pune la dispoziţie şi alte arome, precum Nutella, Bounty sau untul de arahide.

“E un concept nou şi se asociază cu shaorma. Eu cred că o să prindă la public, e ceva nou şi oamenii sunt curioşi la început să vadă şi, dacă este bun, clar o să revină. O shaorma dulce standard conţine fructe, ciocolată, topping-uri, zahăr pudră. Avem şi variante mai speciale, cu Nuttela, Bounty, diferite creme, unt de arahide. Noi mergem pe conceptul ca clientul să-şi facă kebab-ul cu ceea ce doreşte”, explică Ionuţ Gheorghescu.

În ceea ce priveşte costul acestui desert, pentru un kebab dulce standard, clienţii plătesc 13,5 lei, iar pentru fiecare ingredient extra se adaugă în plus 0,50 de bani.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole