Angajatul care a fost CONCEDIAT pentru că-și făcea treaba mult prea bine

0
[Total: 0    Average: 0/5]

Ralph Body, în vârstă de 41 de ani, era angajat pe funcția de portar în cadrul unei clădiri luxoase din New York deţinute de compania Heatherwood Communities. Bărbatul a rămas, recent, fără job.

Motivul este extrem de ciudat: se pare își făcea treaba mult prea bine și acest lucru nu a fost privit cu ochi buni de către cei care-l plăteau.

Ralph spune că ar fi făcut orice ca să asigure confortul chiriaşilor clădirii oferindu-le ajutorul întotdeauna cu un zâmbet pe faţă.

Bărbatul a declarat, pentru publicația New York Post, că proprietarii clădirii nu au văzut cu ochi buni felul vesel în care îşi ducea la îndeplinire sarcinile. A spus că disponibilitatea lui de a oferi ajutorul chiriaşilor era observată, dar că a fost totuşi concediat. „Mi-au spus <ştim că ai făcut-o cu bună intenţie, dar din păcate te porţi prea frumos cu chiriaşii>” a declarat Body pentru publicaţia americană.

Body a replicat că făcea doar ceea ce era rugat să facă. Managementul Heatherwood i-a spus că acest lucru nu contează şi l-au concediat adăugând „Din păcate, în acest caz, tipii de treabă nu sunt câştigători”.

“Ne-a fost adus la cunoştinţă că Ralph nu a îndeplinit sarcinile şi procedurile PBS şi, după ce s-a discutat cu el în repetate rânduri, a fost decizia lor să îi dea în îngrijire o altă clădire” este replica oferită de reprezentanţii companiei Heatherwood Communities într-o scrisoare către New York Post şi care plasează vina legată de concedierea lui Ralph Body  firmei de managementul facilităţilor în care lucra, PBS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here