140 de micuți dansatori și balerine vor performa, sub bagheta Reginei Florilor, Viviana German Potlog, pe scena Teatrului de pe Lipscani

Luni, începând cu orele 17:30, pe scena Teatrului de pe Lipscani vor urca 140 de copii care vor performa sub bagheta coregrafei Viviana German Potlog într-un spectacol grandios de dans și balet: Feeria Florilor.

140 de copilași cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani abia așteaptă să danseze în fața a peste 400 de oameni. “Mai este puțin și o să urc iar pe scenă. Asta mă face cu adevărat fericită. Ador să mă vadă oamenii și să mă aplaude. Mă bucur că Vivi (coregrafa ei – Viviana German Potlog n.r.) mă ia și pe mine în acest spectacol. Am muncit mult, dar merită tot efortul. O să dansez cât pot eu de bine ca să o răsplătesc pe Vivi pentru că m-a învățat atât de multe, a spus Maria, una dintre fetițele pe care le antrenează Viviana German Potlog.

“Este enorm de multă muncă în spatele unui spectacol de acest gen. De la alegerea sălii, până la găsirea partenerilor. Am petrecut enorm de mult timp căutând melodii și gândind coregrafii care să pună în valoarea fiecare grupă, în funcție de vârsta și potențialul lor. În plus, m-am gândit și cum să arate costumele de la fiecare grupă în parte. Sunt multe detalii la care cei care doar privesc un spectacol nu se gândesc. E ca un puzzle. E suficient să nu ai o piesă ca să nu-ți iasă. Iar eu am grijă ca asta să nu se întâmple. Sunt greu de mulțumit și îmi place ca lucrurile să iasă de la excelent în sus. Drumul până la aplauze e lung, dar merită tot efortul. Când văd atâtea fețe de copilași că radiază atunci când dansează pe scenă și când văd și cât de mândri și mulțumiți sunt părinții, uit tot ce a trebuit să fac ca să ajung aici”, a spus coregraf Viviana German Potlog.

Evenimentul este coordonat și gândit de către coregraful Viviana German Potlog și organizat de Centrul MiniMe al Fundației Nadia Comăneci.

Acest eveniment nu ar fi putut fi posibil fără sprijinul partenerilor: Family Care, Alka, Chipita, Boomerang, Orange, Tymbark, Sloop, Atelier orădean de săpunuri 100% naturale Skin Novels, Aqua Carpatica, Fabrica de Sandwichuri și Jolly Kids.

Partenerii media ai evenimentului: Evenimentul zilei, Realitatea TV, Smart & Happy Child, Star Junior, Careers and Business, Fashion Premium Magazine (FPM), Iulianaroca.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole