Cofetăria de acasă

0
7
sursă foto: facebook
Astăzi e sâmbătă, deci începem interviurile şi poveştile cu şi despre antreprenori:
E o zi frumoasă de toamnă, dar se simte mult zbucium sufletesc. Aşa că, haideţi să ne îndulcim .
Cofetăria de acasă este o afacere deschisă de Aurelia Panica, anul trecut, în Iaşi.
1. Ce te-a motivat şi ce te-a făcut să renunți?

Totul a început din dorinţa de a-mi demonstra că pot şi de a depăşi frica de nou.

2.Care au fost piedicile pe care le-ai întalnit dinainte de a porni business-ul şi pe parcurs? Acum care sunt?

La început mulţi îţi spun că este greu, dacă vei avea clienţi interesaţi de afacerea ta….oricum, nu trebuie sa te bazezi pe apropiaţi, deoarece preferă să primească gratuit decât să achite acel serviciu.

3.Cum te raportezi la concurenţă?

Analizez concurenţa dacă o întâlnesc, îmi place să apreciez munca celuilalt, dar cam atat…încerc pe cât posibil sa fiu eu.

4.Cum te diferențiezi de concurenţă ?

Aici clienţii au afirmat…gustul, calitatea ingredientelor.

5.Care e cumpărătorul/clientul ideal ?

Clientul ideal? Cel ce apreciază gustul bun, făcut cu pasiune.

6.Tu cum eşti ca şi client? Ţi-ar plăcea să ai un client ca tine?

Dau atentie la detalii, plătesc pentru calitate şi da, mi-ar plăcea un client ca mine.

7.Dacă ai putea sa te dezvolţi şi mai mult, de ce ai avea nevoie şi ce ai face în acest sens (al dezvoltării – cum te-ai dezvolta?)

Îmi place să cred că mă dezvolt în timp, dorinţa este să pot ajunge la cât mai multe cursuri de specialitate. Dezvoltându-mă pe mine, pot creşte afacerea.

8.Cu ce nume cunoscut te-ai asocia, fără să clipeşti?( din ţară sau din afară)

N-am nici un nume.

9.Care ar fi propunerea pe care ai accepta-o fără a sta pe gânduri?

Să am o cofetătie cochetă.

10. Cum îţi păstrezi echilibrul între business si viaţa personală?

Am noroc că este o afacere de familie, soţul mă ajuta şi mă înţelege. 
Succes şi de abia aşteptăm să te vizităm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here